Полицай намери изгубеното си семейство благодарение на татуировка на ръката си

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Полицай намери изгубеното си семейство благодарение на татуировка на ръката си
7386
Източник: БГНЕС
Полицай намери изгубеното си семейство благодарение на татуировка на ръката си

Индийски полицай , който загубил семейството си на препълнена гара преди цели 24 години, наскоро намери близките си благодарение на татуировка на ръката си. На шестгодишна възраст през 1989 г.

Ганеш Рагхунатх Дхангаде изгубва родителите си, които се качили на влак без него. Той се озовава в Мумбай, където отначало за него се грижи рибар, а след това пребивава в две сиропиталища . По-късно младежът изкарва четири месеца в кома вследствие на автомобилна катастрофа и трябва да се бори, за да си възвърне паметта и да си спомни подробности за семейството си.

След това години се рови в архивите на полицията за изчезнали хора преди сам да стане полицай през 2011 г. "Не се отказах да търся семейството си", сподели Дхангаде. В търсенето му го направяла само един знак – татуировка на дясната ръка с името на майка му Манда. Друго парче от пъзела се появява в архивите на първото му сиропиталище, където дал името на мястото, на което живеел - "Мама Бханджа", област близо до Мумбай. Преди дни Дхангаде посетил областта с колегите си в търсене на Манда. Тогава той кара към колибата на възрастна дама, която се установила там преди години.

"Тя потвърди, че е загубила сина си преди години. Запитана за евентуални характерни белези, жената отговори, че той имал татуировка на ръката. Показах й моята и тя веднага я разпозна", сподели синът. "Мълчахме няколко минути, след което се прегърнахме и заплакахме", разказа той. Сега Дхангаде иска да прекарва колкото се може повече време с майка си, двамата си братя и сестра си. "Все още не мога да разбера какво се случи в последните седмици. Това наистина е божията воля. Истинско чудо ", възкликна мъжът. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft