Полумесеци със сирене
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            4104
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Брашното се пресява.
	Прави се кладенче.
	Слага се солта и с яйцето и бирата се замесва тесто, ако е необходима течност, взема се допълнително хладка вода.
	Точи се дебела кора, маже се с масло и се режат кръгове.
	В средата на всеки кръг се слагат плънка от стрито сирене, щипка сода бикарбонати част от другото яйце.
	Плънката може да се приготви и от дребно нарязана шунка.
	Кръгът се сгъва надве.
	Отгоре се маже с яйце (могат да се поръсят с мак или сусам).
	Пекат се в тава, намазана с масло.
	Пече се на силна фурна.
	Поднасят се топли. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








