Понякога смехът може да предвещава болест. Вижте как да го разпознавате

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Понякога смехът може да предвещава болест. Вижте как да го разпознавате
2568

- Ако около очите се появят “смеещи се” бръчици във форма на полукръг, те говорят, за съжаление, не само за доброто настроение и оптимизма на притежателя си. Според италианския лекар  и учен Паоло Ванци това е явен признак, че съединителните тъкани в организма са отслабени. В резултат може да се получат хемороиди.

- Колкото по-рязко са изразени торбичките под очите във формата на полумесец, толкова по-старчески вид придават те на лицето. Уви, това също е “проекция” на възможно заболяване на бъбреците, пикочния мехур даже и на сърцето сърцето.

- Ако между веждите, точно над носа, се образуват кръстообразни бръчици, не е изключено сериозно заболяване на гръбначния стълб, най-вероятно деформация на прешлените.

- Когато челото над носа е прорязано от бръчки, това е доказателство за концентрираност на мисловния процес, но и за склонност към мигрена.

- Ако бръчките в дясната страна на лицето са по-дълбоки, отколкото в лявата, сигурно е болен черният дроб.

- Когато бръчките на челото са прекъснати и вълнообразни, такъв човек лесно излиза от равновесие и душевните беди може да го сломят. Той е склонен и към депресия.

- Дълбоката вертикална бразда между веждите подсказва, че човекът има нужда от движение и чист въздух. В затворено помещение може да получи главоболие.

- И един окуражителен момент. Когато на челото ясно се виждат непрекъснати кръстообразни бръчици, имаме работа със силна личност, която много рядко боледува.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft