Последните думи на13-годишното момиче преди да почине

вход през zajenata.bg
За Жената
Последните думи на13-годишното момиче преди да почине
5241
Последните думи на13-годишното момиче преди да почине

Стана ясна причината за убийството на 13-годишното момиче в Скобелево, община Павел баня, което загуби живота си от удар с нож, нанесен от 14-годишно момче. Около 18 часа вчера момичето е в двора на къщата си, когато там влиза момчето.

Двамата се познават, учели заедно, не са се карали, въпреки че момчето имало проблеми – било със специални образователни  потребности. Всичко започва заради една запалка. Момчето поискало от момичето запалка, а то не му дало, защото нямало.

Тунджай вади нож от джоба си и наръгва девойката. Бащата е бил вкъщи, но е спял в същото време, затова не е могъл да реагира навреме, заяви Ахмед Сюли, кмет на Скобелево в телевизионно интервю. Момичето е наръгано на три места. Фатална се оказва раната в гърдите – ранената издъхва на път за болницата. В селото са в шок от случилото се. Опечалената майка на момичето Чона Янкова разказа: "Дъщеря ми влиза вътре и казва: "Татко, аз съм наръгана".

На три места е наръгана от Тунджай. Оттам нататък тя изгасна. Аз тръгнах с кола заедно с нея и по пътя спряхме линейката. Качихме се веднага, но тя вече беше мъртва". "На 30 октомври щеше да направи 14 години. Учиха заедно с Тунджай, нямаше никакви разправии. Как стана това нещо, не знам", добави тя.

От Окръжната прокуратура в Стара Загора са наложили 72-часов арест на Тунджай. Разпоредени са няколко спешни експертизи, включително психолого-психиатрична, която да изясни какво е състоянието на 14-годишния. Според хора от махалата Тунджай бил тих и кротък и никой не знаел, че тайно носи нож и може да нападне и нарани някого.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft