Днес изгрява луна, която обръща наопаки живота на тези 3 зодии - ето на кого пълнолунието ще се отрази най-тежко:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Днес изгрява луна, която обръща наопаки живота на тези 3 зодии - ето на кого пълнолунието ще се отрази най-тежко:
9430
Източник: edna.bg
Днес изгрява луна, която обръща наопаки живота на тези 3 зодии - ето на кого пълнолунието ще се отрази най-тежко:

Всички знаем, че луната и нейните фази оказват влияние не само на времето и природни явления като приливите и отливите, но и на живота ни в астрологичен аспект. Особено важни в астрологията са пълнолунията , защото тогава влиянието на земния спътник се усеща най-силно.

И така, готови или не, утре настъпва последното за годината пълнолуние ! Тази драматична лунна фаза е белязана от неочакван край, промени и откровения.

Независимо какво се случва, емоционалните приливи са склонни да се обръщат и често да ви насочват в нова посока.

пълнолуние зима

Да, пълнолунието този декември  ще се отрази доста тежко на три знака от зодиака , но не се настройвайте драматично и трагично! Тази пълна луна ще засегне някои чувствителни аспекти от живота ви и ако имате скрити тайни, които се нуждаят от почистване, тази луна със сигурност ще хвърли ярка светлина върху тях.

Заставайки на позиция на 12 декември в бъбривия и променлив знак на Близнаци, това пълнолуние застъпва Нептун. Тази планета е неясна, чувствителна и е склонна да носи розови очила, които изкривяват представата ви за истината. Емоциите може да не са толкова рационални през това време, така че приемете чувствата си със зрънце съмнение. Някой може да ви заблуди, но ето и голямата изненада: този човек може да сте вие самите.

зодия Рак

Рак: Време е да признаете как наистина се чувствате

За да оцелеете през деня, трябва да загърбите раните си и да потиснете истинските си чувства. В крайна сметка е трудно да се признае кога нещо не е наред. Ако обаче продължавате да игнорирате вътрешния си глас, ще става само все по-зле и ще продължите да се чувствате пренебрегвани. Отделете време, за да чуете това, което се опитва да ви каже интуицията. Вие знаете много повече, отколкото смятате, и има толкова много въпроси, на които вече имате отговори. Нека сърцето ви разкрие пътя към изцелението.

Скорпион зодия

Скорпион: Спрете да опитвате да контролирате всичко и се отпуснете

Ако романтизирате миналото или се вкопчвате в него, попитайте се защо сте толкова привързани. Наистина ли смятате, че нещата са били по-добри преди? Наистина ли искате да се върнете назад във времето и да изтриете всички начини, по които сте облечени? Почти сте в края на важен период и е време да изкарате от ума си онова нещо, което някога може би е означавало много за вас. Знайте, че това не е само край, но и ново начало. Помислете за всички неща, които трябва да очаквате с нетърпение, след като успеете да оставите миналото зад себе си и колко свободни ще се чувствате, след като отстраните това бреме.

зодия Риби

Риби: Може да преминете през някои много лични промени

Не всички знаят какво наистина се случва с вас, нито пък е необходимо да знаят. Имате право на неприкосновеност на личния живот и с някои неща трябва да се сблъсквате без преценка от останалия свят. Какво ви трябва, за да се чувствате сигурни и защитени? Жертвали ли сте собственото си спокойствие в името на това да продължите напред? Ще се преуморите, ако не намерите време за почивка. Идеята ви за дома обаче може да е нещо съвсем различно от това, което някога сте мислили. Приемете идеята, че може би просто тръгвате по различен път.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft