Постен чийзкейк
    
    
     
                
            
                 6 Април 2014
            
            
            68047
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разтопете маргарина, след което добавете в него смлените ядки и бисквити. Объркайте много добре. За да получите хомогенна смес, добавете сироп от малини. Оставете около половин час в хладилник, за да стегне сместа, след което оформете от нея основата за чийзкейка във формата, в която ще го приготвяте. Оставете малък бордюр от сместа по краищата, за да не изпада плънката. 
За да направите плънката, поставете водата и малините да заврат. Разтворете нишестето в малко вода, след което го налейте при малините, заедно със захарта и ваниловата захар. Ако се получи много гъст сос, разредете го с вода. Разбийте сметаната, след което я разпределете върху бисквитената кора. Отгоре залейте с още сос от малини. Украсете по желание. 
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








