По смеха може да се съди за характера на човека

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
По смеха може да се съди за характера на човека
5489

Заблезяли ли сте, че хората се смеят по различен начин? Едни се кискат игриво и заразително, други се хилят противно, трети прикриват усмивката си с длани. По смеха може да се съди за характера на човека, твърдят психолозите. А древните гърци, наблюдавайки веселящ се човек, определяли безпогрешно може ли да се разчита на него.

Кудкудякащ смях
Този човек трудно може да бъде наречен открит и разкрепостен. По-скоро обратното - той има куп комплекси и цяла армия врагове. От такъв субект може да се очаква всичко. Ако влезете в конфликт с него, веднага ще ви покаже ноктите си.

Кискане
То издава романтично настроен човек, чийто живот всъщност е мрачен и безрадостен. Той би искал да ходи на екскурзии, да пее песни край огъня и да се гмурка в морето, а вместо това от сутрин до вечер си седи в офиса и върши скучна работа. Този човек трудно би тръгнал срещу съдбата, захвърляйки оковите. Защото това все пак иска определени усилия...

Прекалено силен писклив смях
Издава истерична натура, която прави от мухата слон и се психира за дреболии. В колектив смеещият се по този начин човек се чувства изключително неуверено и тайно се бои да не бъде отхвърлен.

Хихикане в длан
Този маниер имат нерешителните, комплексирани хора с големи затруднения в общуването. Намирайки ключа към тях обаче, ще откриете, че те са много мили, порядъчни и самоотвержени.

Равен несилен смях
Това е свойствено на добре възпитания, интелигентен човек, свикнал винаги да контролира емоциите и поведението си. Той умее да създава изгодни познанства, да изглежда искрен и дружелюбен. Нерядко обаче под маската на денди се крие високомерен и егоистичен тип.

Еклив силен кикот
Той е присъщ на откритите и жизнерадостни натури, надеждни и порядъчни във всичко.

Гръмко цвилене
Издава жизнерадостен и безгрижен, невероятно самоуверен човек. За него не съществуват никакви забрани, той от нищо не се страхува и пренебрегва открито условностите и нормите.

Кикот, в който се чувства нещо фатално
Присъщ е на енергийните вампири. Той страшно дразни околните, но по-важното е, че при подобен смях хората чувстват силна умора.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft