За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Тестени изделия
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Превърнете обикновената баница в деликатес с тази необичайна съставка
                                                                                                                                    Превърнете обикновената баница в деликатес с тази необичайна съставка
    
    
     
                
            
                20 Януари 2016
            
            
            9112
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    250 гр. кори за баница
100 мл прясно мляко
100 мл газирана вода
100 мл зехтин
100 гр. сирене
100 гр. кашкавал
2 яйца
2 домата със среден размер
1. Измийте доматите, набодете ги с вилица, увийте ги в алуминиево фолио и ги изпечете в предварително загрята фурна на 200 градуса 20 минути.
2.Оставете ги да изстинат, обелете ги и ги нарежете на малки кубчета.
3. Смесете млякото, зехтина, сиренето, настъргания кашкавал, газираната вода и разбитите яйца. Подправете на вкус.
4. Добавете към сместа нарязаните домати и корите за баница, които предварително сте накъсали с ръце.
5. Изсипете сместа в намазнена тава, поръсете с кимион или сусам и печете 40 минути на 220 градуса.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








