Предиграта - ключът към по-добър секс

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Секс
Предиграта - ключът към по-добър секс
5582
Предиграта - ключът към по-добър секс

Днес любовната игра вече е неразделна част от правенето на любов и въпреки че сексът може да бъде отличен и без предварителни "игри", повечето жени ще се съгласят, че любовната игра е много важна, защото носи взаимно удоволствие...

Какво е любовната игра?

Може да обхване широк спектър от дейности, от прегръдки, събличане, целувки, галене, чак до орален секс. Защо е толкова важна? Преди всичко, защото партньорите така най-добре се опознават, а след това, защото е най-добрата подготовка за продължаване на действието.

Няма перфектна любовна игра

Не трябва да се чувства натиск във връзка с това дали сте докоснали правилното място и дали сте го направили както трябва.

Същността е във взаимното даване и в незабравимото съвместно преживяване . Всички жени и мъже са различни. Някои искат да ги целуват по врата, някои предпочитат пряка орална стимулация.

Има много начини да доведете партньора до екстремно вълнение, но едно нещо е сигурно: започва в главата. Комплиментите ще помогнат на партньора да придобие по-високо ниво на самочувствие , а с това и сигурност и възбуда

Създайте подходяща атмосфера.

Това е необходимо, за да имате двамата нужното настроение. Обърнете внимание на романтичните подробности, например нека стаята бъде топла, светлините приглушени. След това отделете време да се съблечете взаимно, защото това действие е също толкова важно, както и самата предигра. Обикновено жените харчат много пари за скъпо бельо , защото в него се чувстват секси. Затова се препоръчва известно време да останете в него.

Любовната игра и целувките

По време на любовната игра бъдете възможно най-бавни. Целувката е първият израз на желание, но през половия акт често е детайл, който се забравя. Затова не се стеснявайте да целувате всяка част от тялото на партньора си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft