Пълен кошмар! Българка живее 19 години с температура и главоболие, но без диагноза!

вход през zajenata.bg
За Жената
Здраве
Здравни Новини
Пълен кошмар! Българка живее 19 години с температура и главоболие, но без диагноза!
3194
Пълен кошмар! Българка живее 19 години с температура и главоболие, но без диагноза!

Теодора Петрова, още докато е на 14 години, получава внезапни болки в корема и температура, които отключват коварно заболяване. Момичето вече 19 години се бори със състоянието си, но лекарите не могат да го излекуват, разказа в репортаж по Нова тв екипът на „На кафе“.

„Лекарите се съмняваха за нарушение на температурния център в мозъка.

Отделно имам имам проблем с щитовидната жлеза и аденом на хипофизата”, разказва младата българка. Преди пет години лекарите започват да се съмняват, че Теди страда от ендокардит на сърцето, защото изследванията сочат за възпалителен процес в организма. И досега обаче точна диагноза няма, а Теди продължава да живее ден след ден с висока температура – вече 19 години.

„Чувствам се зле – състоянието ми е като при тежък грип. Болки в мускулите, ставите и костите, ужасно главоболие, постоянна температура. Постоянно съм на обезболяващи. Превърнах се в заложник, в затворник на собтвеното си тяло”, коментира българката.

Родителите също страдат. Те имат още една дъщеря, която в момента е на легло с памперси. Тежестта за нея е върху съпругата. Единствено бащата работи в семейството. Взима 600 лева заплата като гл. специалист в общината. „Най-голямата болка за един баща е да не може да помогне на децата си”, коментира таткото.

В тази безизходица са нужни около 3 000 евро, за да поставят диагноза на Теди и да се намери лечение в Турция. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft