 
                
            
	400 гр. пилешко филе
	сол на вкус
	4-5 пресни печурки
	1 с.л. масло
	60 гр. кашкавал
	60 гр. синьо сирене
	млян черен пипер на вкус
	За панировката:
	3 с.л. брашно за овалване
	1 яйце
	2 с.л. сусам
	3 с.л. олио
	Филетата се начукват с дървено чукче на тънки пържолки. Натриват се леко със солта. Гъбите се измиват и нарязват. Задушават се 1-2 минути в разтопеното масло. Разпределят се върху пържолките. Върху гъбите се слага парче кашкавал и парче синьо сирене. Навиват се внимателно на рулца и се закрепват с клечка за зъби. Овалват се в двойна панировка от брашното, яйцето и сусама. Изпържват се в сгорещена мазнина по няколко минути от всяка страна, докато придобият златиста коричка.
	Поднасят се с гарнитура по желание - задушени зеленчуци, прясна салата и пр.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








