Пъстра есенна салата
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            12941
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Патладжаните и чушките изпечете, почистете и нарежете на жулиени. Сварения сварен фасул овкусете с ригана, малко зехтин, сол и оцет. Нарежете едната глава лук на финни месечинки и претрийте с малко сол, а другата глава нарежете на кръгчета. Доматите нарежете на по-едри кубчета.
В салатиерата последователно поставете патладжаните, чушките, овкусения фасул, сладката царевица, доматите, претрития лук и магданоза. Овкусете със зехтин, малко оцет и сол и объркайте много добре.
Преди да поднесете добавете и кръгчетата лук.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








