Реване Милка
    
    
    
                
            
                 6 Ноември 2014
            
            
            7803
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Яйцата се разбиват с миксер заедно със захарта до получаване на пухкав крем .След това се прибавят бакпулверът и брашното, като се разбърква внимателно в едната посока с дървена или пластмасова бъркалка. Готовата смес се прехвърля в тавичка, покрита с хартия за печене. Пече се на 180 градуса за 15 минути. Приготвя се сироп от 1 и 1/2 ч.ч кипяща вода и 1 ч.ч захар. След изпичане и изстиване сладкишът се сиропира и се намазва с 3 разбити на сняг белтъка с 9 с.л. захар. Украсата направете по Ваш вкус.
Рецептата е предоставена от: alex
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








