Само едно нещо трябва да поставите под леглото си, за да привлечете богатство и любов към себе си

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Само едно нещо трябва да поставите под леглото си, за да привлечете богатство и любов към себе си
1165581
Само едно нещо трябва да поставите под леглото си, за да привлечете богатство и любов към себе си

Като цяло пространството под леглото трябва да бъде отворено според Фън Шуй, за да имаме отворен поток на енергия, която трябва да се разпредели равномерно по цялото тяло през нощта. Въпреки това, има едно изключение.
Когато сме разположени на своите легла и спим, нашето подсъзнание е отворено и попива много повече енергия, особено на местата, на които лежим, защото според Фън Шуй не трябва да пазим нищо под леглото. Но има едно изключение.

Именно многото неща под леглото създават объркана енергия, която попива в нервната ни система, докато спим, което е много лошо. Пространството под леглото трябва да бъде празно и редовно да го почистваме.

Единственото изключение от "нищо под леглото" е ако там пазим "Кутия с богатство".

Това е специфичен Фън Шуй инструмент за изпълнение на определени желания и намерения, т.е.

за отваряне на нашите несъзнателни "аз" възможности.

Каква е тази кутия и какво се намира в нея?

Много е важно кутията да бъде качествена, защото това ще причинява по-голяма или по-малка енергийна вибрация. Твърд материал ще представлява по-голяма безопасна и стабилна енергия, а отворената кутия ще има по-голямо количество открита и привличаща енергия.

Също така важен е и материалът на кутията. Дървото ще стимулира енергията, докато златната, сребърната или някаква шарена кутия ще увеличи чувството за богатство. Стъклената ще предизвика ясна енергия, плетената гъвкавост, докато ефирната или керамичната предполага внимание и грижи. 

Преди да поставите някои неща в кутията, си задайте въпроса: Какво ще ме направи истински щастлив/а? Идеята е да намерите предмети, които ще представляват щастливите чувства, които искаме да привлечем в нашия живот.

В кутията поставете предмети, които ще стимулират изпълнението на желанията. Ако искате богатство и пари поставете различни пари, златни бижута, златни монети, монети, кристали, скъпи и полускъпоценни камъни. Избягвайте да поставяте изкуствени материали.

Ако искате да привлечете любовта, в кутията поставете естествени аромати, червени свещи, ароматни кремове и масла. 

Енергията влияе на кутията, а богатство ще се усети, без значение от коя страна на леглото ще я поставите, но най-добре е под мястото, където се намира корема ви, докато спите. По този начин, директно ще се "храните" с енергията от кутията.

Кутията с богатството трябва да преглеждате и опреснявате на всеки три месеца.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft