Свински пържоли със сметана, сирене и маслини

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Свински пържоли със сметана, сирене и маслини
Свински пържоли със сметана, сирене и маслини
admin
Добавена от: admin
12907
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

800 гр. свинско месо

100 гр. твърдо овче сирене

200 гр. черни маслини

300 гр. заквасена сметана

олио на вкус

3 супени лъжици коняк

на вкус - сол, риган, черен пипер и други подправки

Нарежете месото го на 8 тънки пържоли. Направете марината от подправките, олиото и коняка. Оставете месото да престои в маринатата най-малко 2 часа. На котлона поставете тиган, намазан с малко масло. Подредете вътре шницелите и ги запържете. Обръщайте ги по-често, докато се зачервят. Извадете ги от тигана и ги подредете в огнеупорен съд. Добавете предварително приготвената плънка. Печете в предварително загрята фурна на 200 градуса 25 минути, докато заливката се зачерви.

За приготвяне на заливката:

В съда, в който е приготвена марината, се смесват натрошеното сирене, нарязаните ситно маслини, сметаната, риганът и черният пипер. Хубаво се разбърква, за да се получи хомогенна смес.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft