Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари-РИБИ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Чудесни възможности, СКОРПИОН В етап на стабилизация

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари-РИБИ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Чудесни възможности, СКОРПИОН В етап на стабилизация
3404
Седмичен хороскоп от 27 януари до 2 февруари-РИБИ Финансов успех, СТРЕЛЕЦ Чудесни възможности, СКОРПИОН В етап на стабилизация

За Овните периодът е чудесен, а Телците ще са притиснати от лични и делови ангажименти. Близнаците да овладеят себе си, а Раците да акцентират върху мира. Лъвът се изправя пред важен период, а Девите да повишат активността си. За Везните периодът е благодатен, а Скорпионите се развиват. Възможностите на Стрелците са засилени, а Козирозите действат успешно. Водолеите да са по-предпазливи, а Рибите ще се радват на финансова сполука.

 

ОВЕН 

Успешна седмица

            Ще бъдете заети с текущите си дела, като повече внимание ще отделяте на онези свои задачи, които касаят бизнеса и семейството. Предстоящото седемдневие е благоприятен етап за представителите на Овен, тъй като разкрива много добри възможности за реализацията на лични цели и ще облагодетелства родените в знака с много силен късмет за ползотворни контакти в обществените среди.

Петък преминава интензивно и с успех. Събота е негативна, а неделя – успешна. Понеделник и вторник ще са трудни. Сряда ви носи остри кавги, а четвъртък ще е успешен и ползотворен.

 

ТЕЛЕЦ 

Здравословни и делови проблеми

            Стремежът ви да обогатите знанията и опита си ще бъде толериран, за това не губете време в излишни колебания и съмнения. Предстоящият седмичен етап ще е доста напрегнат за Телците както в личен, така и в делови план. Не ви липсва шанс за реализация на целите, но преобладаващото мнозинство от знака са под въздействието на нервни атаки, които раждат гневно настроение, мощни словесни сблъсъци и опити за диктат. Петък е положителен, а уикендът носи нерви и напрежение. Ползотворните понеделник и вторник ще са последвани от нервна сряда и слаб четвъртък.

 

БЛИЗНАЦИ 

Овладейте нервността си

            Благоприятен период за решаване на лични проблеми, които до сега не намираха своето време и място сред ангажиментите ви. Близнаците разполагат с късмет и добри възможности за материална реализация, но са много нервни и трудно се владеят, а това може да се окаже непреодолима пречка по пътя към успеха. Насочете вниманието си именно в тази сфера и действайте с повишено усърдие. Мнозина ще се  заемат с нещо ново в деловата си дейност. Петък е сполучлив, а събота, неделя и сряда ще са нервни. Понеделник и вторник ще са сполучливи, а четвъртък е слаб и неуютен.

 

РАК 

Акцентирайте върху разбирателството

            Използвайте знанията си, за да се наложите като професионалисти, в съчетание с опита ще ви изведат по-скоро към целите, които си поставяте. Раците контактуват с околните по-остро и ако не променят тона си е съмнително, че ще успеят да достигнат до разбирателство. Злодеянията в средите на бизнеса са всекидневие и е естествено последствията им да предизвикат ярко напрежение. Овладейте негативната импулсивност и се насочете към градивни действия. Петък и уикендът са благоприятни. Понеделник е тежък, вторник се характеризира с успех, сряда ви носи кавги, а четвъртък е слаб.

 

ЛЪВ 

Пред успешен период

            Кипите от ентусиазъм да започнете нещо ново и нетрадиционно за вас. Представителите на Лъв определено се изправят не само пред успешна седмица, а и пред благоприятен четиримесечен период, през който ако се доверявате на хората от обкръжението си ще завоювате чудесни блага. Наблегнете на контактите с деловите си партньори и действайте търпеливо. Петък е успешен и печеливш. Събота и неделя са по-нервни. Понеделник и сряда са твърде успешни, а вторник и четвъртък ще са мъчителни и проблемни.

 

ДЕВА

Повишете предпазливостта си

Духовно смирени и с повече вяра в бъдещето, ще работите за постигане на начинанията си през следващите дни. Всички представители на зодията следва да действат по деловите си цели особено внимателно през периода.Очертават се проблеми с делови съперник, които чрез коварството си ще ви създаде силни неприятности и проблеми. Ангажираните с бизнес разполагат с по-изразителен шанс за успешна реализация на целите. Петък е печеливш. Събота носи промени, а неделя е нервна. Негативните делници са вторник и четвъртък, а понеделник и сряда са успешни.

 

ВЕЗНИ 

Благодатен етап

            Има какво да покажете на света, а няма да ви липсва и енергия, нито желание да го направите. Везните следва да се съобразяват със звездните влияния, които подчертават че следва да се пазят от коварно действащи тайни противници. Периодът е благоприятен за реализация на целите чрез влиятелните ви връзки в обществените среди. Всички от зодията да са по-настойчиви при осъществяване на материалните си цели. Петък и събота са успешни. Без по-слабата неделя, благодатно и успешно ще е развитието и на делниците през периода.

 

СКОРПИОН 

В етап на стабилизация

            Бизнес-делата ви ще ви осигурят по-добри доходи през седмицата. Те ще ви позволят инвестиране на средства в нови области или разширяване на дейността ви. Деловото развитие на Скорпионите е успешно и благоприятно през периода, но това не може да се каже за контактите в обществените среди или за отношението на служебната администрация към вас. През периода ще ви зарадват откриващите се нови възможности за реализация на лични цели и на нови идеи. Петък и уикенда ще са доста благоприятни. Но такива всъщност се оказват и делничните дни, които създават условия за стабилизацията ви.  

 

СТРЕЛЕЦ 

Чудесни възможности

              Съсредоточени върху целите си ще търсите най-правилните и преки пътища за тяхната реализация. Хубав и благодатен етап за реализация на плановете, през който е препоръчително да не действате от позиция на строгост, защото демонстрации от подобно естество ще са вреди за служебните взаимоотношения и за деловата ви реализация. Избягвайте конфликтите и действате по-ентусиазирано по проектите си. Петък ще е слаб, а през уикенда ще реализирате целите си. Делничните дни носят делови успех и са превъзходни за делова дейност.

 

КОЗИРОГ

Сполучливи действия

            С амбиции и хъс ще наложите идеите си и ще постигнете замисленото. Известна нестабилност е характерна в началото на предстоящото седемдневие за представителите на знака, което в повечето случаи засяга здравословното състояние на родените в знака. Ситуацията обаче няма да навреди на деловите ви позиции или на замислената реализация. В петък и събота са характерни проблеми от делово естество, а неделя е успешна. Делниците ще ви радват с успех. По-напрегнат се оказва петък, но успявате в намеренията си.

 

ВОДОЛЕЙ 

Пазете се от противниците си

            Предстоят ви изпъстрени с разнообразие дни. Съдбата ще ви предложи възможности, които не трябва да пропилявате. Водолеите действащи в сферите на бизнеса ще имат тежко седемдневие. Мнозина считат че хрумванията им и идеите с които разполагат са добри, но това не е точно така. Към казаното може да се прибави и фактът, че ваши професионални противници намират начини да ви навредят. Пазете се! Петък носи промени, а уикендът е благоприятен и успешен. С подобаващ успех са характерни и следващите два дни, а сряда и четвъртък са слаби и неприятни.

 

РИБИ 

Финансов успех

         Ще се насочите към нови възможности за личностно и професионално развитие. Благоприятните звездни влияния надделяват през седмичния период за родените в Риби и обещават добри финансови печалби, както и нови възможности за делови напредък през следващите не по-малко от четири месеца. Някои от зодията ще се ориентират в нова сфера за материална реализация. Петък и неделя са чудесни. Успешна е и събота, но носи и ядове. Понеделник и сряда ще са напрегнати и неприятни, а вторник и четвъртък ще са успешни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft