Симона Загорова изненада всички с плановете си за бъдещето - ето за какво мечтае дъщерята на Глория (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Симона Загорова изненада всички с плановете си за бъдещето - ето за какво мечтае дъщерята на Глория (Снимки):
3695
Източник: blitz.bg
Симона Загорова изненада всички с плановете си за бъдещето - ето за какво мечтае дъщерята на Глория (Снимки):

Красивата и гласовита дъщеря на Глория , Симона Загорова , успешно върви по собствен творчески път. Брюнетката успешно и с отличие се дипломира в Нов Български университет, а отскоро има в живота си и нова любов.

Но ето че красивата наследничка изненада всички в музикалните среди с това, което обмисля съвсем скоро да превърне в реалност в живота си.

Дъщерята на Глория, която преди броени дни завърши висшето си образование в НБУ и показа колко щастлива се чувства от постигнатото, възнамерява да продължи да сбъдва мечтите си.

Симона Загорова

"Определено годината тръгна много странно и все още върви така. Дори не бях сигурна, че тази година ще мога да се дипломирам, но вече двете ми дипломи бяха готови и реших, че е време да завърша с този етап от живота си. Оттук нататък се надявам да следват само хубави песни, клипове и успешни проекти. Само да бъдем здрави", споделя пред "Телеграф" младата певица, която не е решила още дали ще записва и второ висше.

дъщерята на Глория

"Винаги съм била в една по-строга школа вкъщи. Имах вечерен час, трябваше да имам добри оценки, а нашите бяха категорични, че ще завърша и университет. Сега самата аз е замислям за второ образование. Чудя се между музикален мениджър, ПР, а защо не и актьорско майсторство", с усмивка допълва щерката на Глория, която изглежда по-щастлива отвсякога.

"След като вече и документално имам диплома, ще сбъдна и своята мечта - да имам школа, в която да преподавам на дечица. За мен това ще бъде огромно удоволствие - да се грижа за тях, да ги разпявам и да им помогна да развият певческите си заложби. Така че силно се надявам Simona Zagorova Music Academy скоро да бъде факт", разкрива за поредната мечта, която е на път да се сбъдне Симона. И продължава с емоционалните признания:

"Ще се постарая да им покажа, че ако наистина имаш талант, никога не трябва да предаваш музиката и трябва да се развиваш професионално. Не всеки път всичко става от раз. Трябва търпение, но има ли желание и мотивация всичко може да бъде постигнато. Сигурна съм, че с децата взаимно ще се научим на хубави неща.Симона Загорова атрактивна

Преди години ми беше доста по-трудно. Аз съм голям перфекционист в работата си ако не ми случваше всичко на 100% преди нервничех, ставаше ми гадно. Исках всичко да стане на момента, но с времето добих търпение и се научих да давам време на себе си, за да може всичко да стане по най-добрия начин", обективна е Загорова, която е научила ценни съвети и от двамата си родители.

"Майка ми определено е човекът, от който съм взимала най-много пример и за кариера и за пътя, който трябва да извървя, но най-ценният съвет, който съм получила от родителите си е да не предавам музиката. Мама ми го е повтаряла цял живот. Понякога, като нещо не се получи ти става гадно, започваш да се питаш трябва ли да правиш това, заслужава ли си и точно тук трябва да с достатъчно силен характер и да продължиш напред с песента. Това са думите, които винаги ми изплуват в главата, когато имам проблем или съм тъжна.

Винаги продължавам напред и никога не съжалявам.. Благодаря на своите родители, че още с раждането ми съм имала един трамплин хората да ме познават, да знаят за мен. Това ми е дало един старт и определено от тази гледна точка ми е било лесно. От друга страна до ден днешен ми е изключително трудно защото всеки ден трябва да се доказваш на хората, очакванията км теб са доста по-големи.

Симона Загорова гадже

Логично е, че ако никой не те познава и няма на кой да защитаваш името, каквото и да направиш, ти е простено. Но когато имаш родители, които са градили имидж, ти нямаш право да се изложиш. Напротив, трябва да защитаваш този имидж и да ги накараш да се гордеят с теб. Това ми е било примера в живота. Винаги съм искала и продължавам да искам да приличам на мама и тате, а от своя страна те винаги са искали най-доброто на мен", признава Симона, която освен в професионален план, сияе от щастие и в личен, където новият й любим я обгражда с внимание.

"И за мен тази връзка беше изненада. Ако мога така да се изразя любов по време на карантина (смее се). Наистина беше неочаквано за мен, а смятам и за него. С него се познаваме от година, но започнахме да показваме симпатии в началото на тази година. Излизахме няколко пъти и точно когато всичко беше цветя и рози, ни затвориха и обявиха извънредното положение. Така доста време се гледахме и си говорихме само по камера. Пандемията беше едно изпитание за нашата любов, което преминахме, а любовта ни стана още по-силна", разказва още чаровната тийнейджърка.

"Пожелавам си чувствата между нас винаги да са така силни и хубави, както сега. Винаги см била позитивен човек. Каквото е писано да се случи, ще стане. Аз ще дам всичко от себе си и в личен и в професионален план, пък да става каквото ще. Пожелавам си също да не губя ценните за мен хора и много скоро един самостоятелен концерт с Бенд".ь

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft