Синът на Стефан Данаилов с баровски дом зад океана - вижте къщата му за 250 бона (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Синът на Стефан Данаилов с баровски дом зад океана - вижте къщата му за 250 бона (Снимки):
16952
Източник: Hot Arena
Синът на Стефан Данаилов с баровски дом зад океана - вижте къщата му за 250 бона (Снимки):

Синът на Стефан Данаилов от връзката му с актрисата Ирен Кривошиева, Владимир, е единственият пряк наследник на големия Ламбо. Към момента Владимир Данаилов  живее в САЩ, а семейството му обитава китна къща в спокойното градче в Сарасота в щата Флорида.

Наследникът на Ламбо и съпругата му Виктория притежават просторен дом от над 500 квадрата с двор със зелена морава, писа „Ретро“.

Владимир Данаилов къща

Къщата  разполага с две спални, две бани, веранда, обширен хол с камина и трапезария с кухня. Разположен е в тих квартал, но е и близко до водите в океана. Цената на имота според последната обява от продажбата му възлиза  на малко над 250 хиляди долара. Идеален е за голямо семейство, но Влади и Виктория все още нямат наследници.

Владимир Данаилов дом

Владимир е студент по медицина в Щатите и скоро ще завърши. Той вече практикува професията и дори редовно била асистент в сложни сърдечни операции.

къщата на Владимир Данаилов

В последните години, преди Ламбо да си замине от този свят, двамата бяха в изключително топли отношения. Стефан Данаилов се погрижи да обезпечи Влади и във финансов план.

Владимир Данаилов семейство

Той е единственият негов наследник. Според данните от оповестеното завещание на Ламбо, синът на Ирен Кривошиева наследил 300 хиляди лева, а доведеният му син Росен Цанков придоби единствена апартамент в Лозенец, а част от него изплати на Владко.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft