Сладки жълъди с шоколад
    
    
     
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            21237
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	От всички продукти без шоколада и бадемите, се замесва тесто. От него се оформят сладките. Вземаме чаена лъжичка и я напълваме с тесто, след което го избутваме с пръст.
	Печем сладките в намазнена с масло тава при висока температура.
	Слепяме две по две сладките със сладко, или оставяме част от тях неслепени - според желанието . Единият край се потапя в разтопен шоколад.
	Бадемите се нарязват внимателно на люспи (а може да купите и готови филирани бадеми), а орехите се смилат. С ядките и шоколадовите перли се поръсва шоколадовата глазура, за да се оформи шапчицата на сладките. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








