26 Декември 2012
                
                251227
            При месенето на хляб, питка или погача, най-тънкият момент е втасването на тестото. Всичко зависи от подходящата температура. При използване на кубче мая е важно да я размиете в хладка към топла вода или прясно мляко, но в никакъв случай студени или горещи. Някои добавят и щипка захар. Ако предпочитате суха мая, размесете я добре първо с брашното и после добавяйте останалите съставки.
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        
                            
                        
                            
                            
                            
                            
                            
                            







