Как втасва тесто?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Успешно втасване на тестото
249907

Успешно втасване на тестото

Най-рисковано е да решите, че в стаята е достатъчно топло и да го оставите да се надигне. Можете и да си гарантирате успешното втасване като предварително загреете фурната на 50 градуса и сложите тестото на средното ниво, за да се увеличи обемът. За да не хваща коричка опитайте някои от следните хитрини – намажете тестото с олио, покрийте съда, в който втасва с капак или с напръскана с вода кърпа.

1
2 3 4 5
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft