Сложете това задължително в дома си и парите ще влезнат в семейството ви със скоростта на светлината

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Сложете това задължително в дома си и парите ще влезнат в семейството ви със скоростта на светлината
140682
Сложете това задължително в дома си и парите ще влезнат в семейството ви със скоростта на светлината

Колкото и смешно да звучи името й на пръв поглед, тя действително е доста известен символ и един от най-почитаните в китайското учение

Изобразяват я с три крака, стъпила върху купчина монети и непрекъснато държи и една в устата си. Смята се, че носи богатство и финансова благодат.

Неслучайно я наричат също жаба на парите. Най-добре е да я поставите на бюрото си в офиса, а ако е в дома ви, трябва да е в югоизточната част, тъй като според фън шуйименно там се активират финансовите потоци.

 

Както важи и поверието, че чанта или портмоне не бива да се поставят на земята, това е валидно и за жабата. Фигурка на трикраката жаба не трябва да се слага на земята, а винаги на високо в дома. Тъй като, ако е на ниско, няма да доведе до никакви положителни резултати. И още по-лошо – вместо приходи да причини загуби.

Поставяте я в коридор или на входа на офис, за да привлича финансите, но не бива да е точно срещу вратата. Там освен това не бива да има и огледала – каквото и да поставите точно срещу входа, рискувате, вместо да привлича, да отблъсква всичко идващо.

КОЛКОТО ПО-СКЪПА -ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ

Символът на жаба е толкова
популярен, че даже у нас се продават много разновидности – малки, големи, от пластмаса, от месинг, от кристал. Фън шуй специалистите учат, че колкото по-красива и по-скъпа жаба си купите, толкова по-големи са шансовете да привлечете богатство.

Този принцип действително важи и при покупката на портмоне -колкото по-скъпо е и носите ли винаги в него пари, така ще си подсигурите добри приходи, пише „За жената“. Вярва се, че най-силно действие има кристалната жаба, защото носи не само материално богатство, но и духовно. Китайците обаче са максималисти – те твърдят, че всеки трябва да има в дома си по девет трикраки жаби, за да може да е спокоен за финансовото си състояние за години напред.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft