Солено руло с лютеница
    
    
    
                
            
                 7 Март 2014
            
            
            12269
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Жълтъците се разбъркват добре с брашното, бакпулвера, сметаната, лютеницата. Добавят се разбитите на сняг белтъци със солта и внимателно се бърка, докато се хомогенизира сместа. Тестото се прехвърля в намазнена и набрашнена правоъгълна тава. Пече се, докато се втвърди на около 150-200 ˚. След това блатът се изважда върху чиста кърпа и се охлажда леко. Намазва се с крем, приготвен от заквасената сметана, разбита със сиренето и чесъна. След това кората се завива на руло с помощта
на кърпата и се оставете за няколко минути да почине. 
Рулото се поднася и топло, и студено.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








