Сос чатни с пъпеш и праскови
    
    
    
                
            
                18 Август 2012
            
            
            8402
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	700 г пъпеш
	500 г праскови
	400 г захар
	200 с.л. оцет
	60 мл лимонов сок
	15 г джинджифил
Обелете пъпешите и прасковите. Отстранете костилките и семената. Нарежете ги на кубчета. Сложете всички продукти в тенджера. След като кипнат, варете 20 минути на тих огън. След това исипете готовото чатни в стерилизирани буркани с винтови капачки. Обърнете ги надолу и ги оставете да престоят така 20 минути. Може да ги съхранявате 1 месец в хладилник.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








