Сочно, лесно, вкусно - сладкиш Ореховка
    
    
     
                
            
                 4 Май 2015
            
            
            31625
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Яйцата се разбиват добре със захарта. Бият се продължително, така че да се изпълни съда, в който ги разбивате. 
Добавя се водата - лъжица по лъжица. 
Миксерът се изключва и се добавят бавно грисът и брашното. Накрая се прибавят пакетчетата ванилия и бакпулвер. 
Накрая се разбъркват и орехите, като сместа се изравнява с шпатула. 
Прехвърля се в намазнена тава. Пече се в загрята фурна на 200 градуса.
Сиропът се приготвя по стандартния начин - захарта и водата се оставят да заврат в тенджерка. След това на вкус се добавя и лимонов сок. 
Сладкишът се залива със сиропа - едното трябва да е топло, а другото - студено.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








