Спагети със спанак, ядки и песто от рукола
    
    
     
                
            
                 2 Май 2014
            
            
            21956
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                В блендер хубаво смелете чесъна. Добавете парченцата ядки, спанака и руколата. Смелете, докато се получи гладка и хомогенна маса. Разпределете пестото в чиниите за спагети. Добавете сол на вкус и настърган пармезан.
Във вряща подсолена вода сварете спагетите според инструкциите на опаковката. Отцедете ги и веднага прехвърлете в чиниите за сервиране. Поръсете със зехтин, подправете на вкус. Разбъркайте добре и поднесете веднага.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








