Защо да купуваме бисквитки Орео, когато са толкова лесни за приготвяне, при това - много вкусни и без нездравословни добавки. 
Може вместо крем да използвате за слепването им и сладолед - тогава са просто неустоими!
Първо се приготвя тестото:
В купа се поставят маслото, нарязано на малки кубчета, захарта, ваниловата захар, солта и жълтъка. 
С миксер се разбиват добре всички съставки. 
След това постепенно се добавят брашното и пресятото какао. 
Замесва се тесто, което да не лепне по ръцете. 
Тестото се покрива с найлонова фолио и се оставя в хладилник за 30 минути. 
След това се разточва на кора, изрязват се кръгли формички, които може да украсите с щампи по желание. 
Сладките се подреждат в тава и се пекат 10 минути на умерена фурна. 
Оставят се да се охладят хубаво. 
 
За крема:
Към маслото, нарязано на люспички, се добавят ванилията и пудрата захар. 
Разбива се добре с миксер около 5-6 минути. 
Върху половината от изпечените Орео бисквитки се поставя от крема за слепване, а отгоре се покриват с останалите половинки бисквити. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








