Списание извежда истинската красота на преден план. Ето как да станете лицето на корицата още сега!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Списание извежда истинската красота на преден план. Ето как да станете лицето на корицата още сега!
780
Списание извежда истинската красота на преден план. Ето как да станете лицето на корицата още сега!

Всяка жена може да бъде на корицата на Dove Real Beauty Magazine

Кампанията "Моята красота. Това съм аз!" стартира темачно на 8 март с официалното представяне на Dove Real Beauty Magazine - ново и уникално по своята същност списание, което разчупва стереотипите и поставя в центъра на вниманието ни реални жени, далеч от стандартната визия, която сме свикнали да виждаме по кориците на модните издания.

Български и чуждестранни жени, отдали живота си на това да бъдат успешни, уверени, независими, свободни от предразсъдъци и точно заради това - истински красиви.

 

Носителките на нашето послание не позволяват красотата им да бъде дефинирана по-външния им вид. Красотата е субективна, докато увереността е съвсем реална. Затова, в изпълнение на своята мисия, вече повече от 60 години на пазара, DOVE вдъхновява жените да се чувстват красиви, такива каквито са. Да се погледнат в огледалото и то да им направи комплимент. Да бъдат свободни в кожата си, да следват мечтите си, да постигат целите си... с усмивка и доверие към собствената им красота.

Списанието Dove Real Beauty Magazine излиза в един единствен брой, а корицата му може да бъде персонизирана и всяка жена има шанса да грее на нея от своя личен брой. Между страниците му тя няма да прочете съвети за това как да стане по-красива, по-слаба, по-секси, а ще се срещне с историите на жени, които харесват и обичат себе си, въпреки външните несъвършенства, които някога са ги карали да се чувстват зле приети. Те са интересни, уверени, успяващи в нещата, които правят, жени. Те вдъхновиха нас, надяваме се ще вдъхновят и читателите.

 

Защо списание?

Всичко, което Dove прави започва и завършва с истинските жени. Те ни вдъхновяват, окуражават, докосват, смеят се с нас. Проучванията показват, че образът на женската красота в списанията най-силно влияе върху самочувствието и увереността за тялото сред жените. Изхождайки от това Dove Real Beauty Magazine е създадено, за да възвърне баланса, да премахне непосилните очаквания от жените и да им помогне да си припомнят собствените си постижения и успехи.

С тази цел в списанието ще ни посрещнат мъдростта на Цветана Манева, историята на европейската и световна шампионка по бокс Станимира Петрова, неуморната актрисата Ева Тепавичарова, искреността на специалиста по реклама Дани Блажева и разказите на няколко вдъхновяващи чуждестранни дами. Не е пропусната и мъжката гледна точка, която също гали дамското самочувствие. Искаме всяка жена да се почувства по-уверена, след като прочете Dove Real Beauty Magazine, да преодолее страховете си, да върви по собствения си път и да може смело и на глас да каже: "Моята красота. Това съм Аз!"

 

Как всяка жена може да бъде на корицата?

По време на кампанията инсталация с форма на списание ще бъде на разположение за снимки, в МОЛ Сердика, етаж 1. Всяка жена, която се включи, само след няколко минути, ще държи в ръце уникално издание на Dove Real Beauty Magazine със собствения си образ на корицата.

Уеб-формат на списанието може да бъде открит на сайта на кампанията - https://dovemybeauty.bg/. Намерете марката и в социалните мрежи - https://www.facebook.com/dovebg, а под хаштага на кампанията #dovemybeauty може да споделяте своите впечатления по темата за истинската красота.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft