Станаха известни най-опасните дни през август 2020 г.

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Станаха известни най-опасните дни през август 2020 г.
24850
Станаха известни най-опасните дни през август 2020 г.

Експертите в областта на астрологията се научиха да прогнозират много и успяха да назоват дните през август 2020 г., които се считат за най-опасни. Опасността им се крие във факта, че късметът може да остави всеки човек и събития, които не могат да бъдат наречени добри, могат да започнат да се случват. Благодарение на усилията на астролозите всеки може да се подготви за такива дни и да избегне неприятности.

8 август е опасен поради повишената импулсивност

На този ден нощната звезда ще бъде във фаза на затихване и Овен и поради това ще възникне дисхармония и това ще се отрази на всички живи същества. Много е важно в този ден да сте максимално спокойни.

Има голям шанс за конфликтни ситуации, както и затруднения на работното място. Хората могат да започнат да мислят за лоши неща, въпреки че няма абсолютно никаква причина за това. Много е важно да не мислите за лошото, какво се е случило и какво може да се случи.

Ретрограда на Уран започва на 15 август

Уран е най-отдалечената планета и от това число ще започне да се движи в обратна посока. Под влияние на тази планета започват да настъпват много промени, но този път всичко ще се случи бързо.

Не бива да реагирате остро на всичко, което ще се случи този ден. Трябва да се отпуснете малко, в противен случай има риск от нервен срив. Поради ретрограда на Уран, хората могат да загубят много, но всичко това ще бъде временно.

Всички надежди могат да бъдат разбити на 18 август

На този ден Луната ще се намери в Лъв и това е последният ден от намаляващата фаза. В такава комбинация е необходимо да бъдат внимателни за онези, които живеят само в мечти, но не полагат никакви усилия в тяхното изпълнение. Може някой да има горещо желание да постигне всичко тук и сега, а някой ще продължи да бъде мързелив.

Ако направите грешка в този ден, няма да е толкова лесно. Струва си да продължите да работите и да постигнете целите си.

На 20 август ще възникнат съмнения и ниска самооценка

В този ден е необходимо да се държим динамично, тъй като през този период нощната звезда ще бъде в растяща фаза. Поради факта, че Девата ще доминира, нещо ще попречи на извършването на определени дела. Някои хора ще се страхуват, че нищо няма да се получи, докато други ще бъдат амбициозни и заинтересовани.

Много е важно да направите каквото е планирано и да изключите всичко, което може да отвлече вниманието от работния процес.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft