Стефан Данаилов страдал заради предателство

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Стефан Данаилов страдал заради предателство
4871
Стефан Данаилов страдал заради предателство

Актрисата Анета Сотирова, партнирала си с големия артист Стефан Данаилов, също скърби за загубата на обичания от всички талант. Тя сподели няколко думи за него пред Иван Кулеков.  "Стефан Данаилов - това е нещото, което се е съхранило, нещото, което е създадено от родители, природа..

богатството на човещината", поде тя. "Този човек имаше мисия и той я изпълни блестящо.

Той не бе само изпълнителят, той бе внушителят. Той бе обичащият, защото се радваше сам на такава огромна обич, такава любов от страна на зрители и обикновени хора. Тази естественост, която Данаилов притежаваше, според мен я няма никой друг", каза тя.

"Това е в действителност харизма. Може да звучи като клише, но е така. Разтрепервам се направо. Последният път, когато се видяхме, бе 24 май. Седяхме и си говорихме за това как се разделяме с много приятели по неизвестни причини", спомни си Сотирова. "Изведнъж възниква някакъв случаен спор – мимолетен, ненужен, невзрачен, че приятели изведнъж ти обръщат гръб.  Какво им става на хората, това се питахме. Защо? Кому е нужно това предателство? Затова гледахме винаги да се смеем. Но покрай него кой може да не бъде усмихнат?", запита актрисата.

"Той самият излъчва такава радост от живота, такава обич към живота и това нещо те кара да го прегърнеш. А и той прегръщаше със сетивата си, с таланта си, с човещината си", заяви тя. "Стефан ми липсва много. Не защото ей така си тръгваме, ние сме временни врабченца, сгушени в клоните на живота.

Да, вървим, вървим и може зад ъгъла да ни няма. Няколко дни ще се говори активно", смята тя. "Разбира се, че ролите ще останат, ще се гледат, но това докосване до живия човек, това обогатяване на всяка една творческа личност, която е успала да има контакт с такъв човек, който беше той, е неповторим момент. Аз съм много щастлива, но и тъжна сега. Той обичаше живота и би искал да сме радостни", добави Сотирова.   "Благодаря ти, Стефане, че те е имало, има те и ще те има, защото ти си един голям човек!", завърши актрисата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft