Стилни и модерни прически 2021 - 100% естественост и женственост (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
Стилни и модерни прически 2021 - 100% естественост и женственост (Снимки):
5468

За идната 2021 година дизайнерите определиха естествеността като основна тенденция , включително и при прическите. Така че ако искате радикални промени в имиджа си, ще трябва да ги откажете, освен ако разбира се не искате стилна прическа .

И уточняваме, че през следващия сезон палмата на първенството ще заема не видът на самата прическа, а нейният стайлинг. На мода са леко разрошените вълни, които създават ефект, сякаш току-що сте станали от леглото.

пикси разрошени вълни

Ако говорим за дължината, то стилистите отдават предпочитание на средната дължина, която ще изглежда добре с всички популярни видове прически .

Най-стилните прически есен-зима 2021

Ако сте готови да се разделите с голяма част от косата си, изберете популярната от няколко години насам прическа боб. И всичко това благодарение на нейната гъвкавост, непретенциозност и обем, който придава на косата ви.

обемен боб с едри вълни

къс боб 2021

А ако искате да останете в крак с тенденцията, добавете къдрав щрих към вашия боб с помощта на маша, преса или ефект  "мокра коса".

асиметричен боб с вълни

асиметричен боб с едри къдрици

Друга много експлоатирана от коафьорите прическа през идния сезон е пиксито - в неговата обемна и леко рошава версия, с добавена щедра доза асиметрия и, разбира се, вълни.асиметрично пикси

пикси с удължен бретон 2021

Специално внимание е обърнато на бретона - той е щедър, гъст и често пъти стилизиран нагоре с обем в теменната част - това създава на прическата онази нахакано-момчешка визия, която превзе подиумите в последните години.

рошаво пикси 2021

обемен гарсон с гъст бретон

пикси с обем на темето

Срещу леката небрежност на ринга излиза гладкото каре. Да, ще бъде популярно и през следващия сезон. Ако искате да направите такава прическа за себе си, важно е да запомните малките нюанси, които ще направят вашето каре наистина модерно.

гладко каре 2021

Първият е дължината до раменете, която е класическа за този тип каре. И второ - права, добре поддържана коса, която ще ви помогне да постигнете перфектния ефект на естествена прическа.

каре естествен стайлинг

каре с естествени вълни

каре с обем и страничен път

Бретонът, ако присъства изобщо, е дълъг и оформен тип "завеса" от двете страни на челото.

женствено каре с дълъг бретон

дълго каре с бретон завеса

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft