Съмнявала се, че съпругът и и изневерява, а когато открила с кого, напълно полудяла

вход през zajenata.bg
За Жената
Любопитно
Съмнявала се, че съпругът и и изневерява, а когато открила с кого, напълно полудяла
61701
Съмнявала се, че съпругът и и изневерява, а когато открила с кого, напълно полудяла

Тази нещастна жена дълго време се съмнявала, че съпругът и и изневерява , а начина, по който открива, че нейните съмнения са истина, ще шокира вас също като нея.

Изневярата в брака е едно от най-трудните неща, което може да се случи на някого, а ако партньорът ви разочарова с някого, когото познавате, болката е почти непоносима. Когато майката на четири деца Рита, започнала да се съмнява, че нейният съпруг изневерява, й се разбило сърцето. Но шокът е бил още по-голям, когато открила с кого и изневерява - със сестра и Лариса.  Любовната афера  запознала от преди около три години, а за да бъде цялата ситуация още по-лоша, по-малката сестра през 2011 г. родила дете от съпруга на сестра си, но на всички казвала, че не знае кой е бащата. Рита в телевизионна изповед разказала как Лариса не й е била само сестра, но и най-добрата приятелка . "Всичко бих направила за нея", споделя Рита.

Всичко започнало, когато Лариса, която е седем години по-млада от Рита, се преместила при сестра си, когато била на 17 години. "Бях на 20 години, когато започнах връзка си със Стив. Една нощ бях излязла и пих малко повече. Когато се върнах, се блъснах в него и започнахме да се целуваме. На следващата сутрин, когато се събудих си помислих "какво направих". Честно казано, не знам защо продължих с това. След няколко месеца започнах да се влюбвам в него ", разказала Лариса. Когато Рита забелязала, че нейният съпруг прекарва много време със сестра и, започнала да се съмнява, но имала доверие на сестра си и нищо не казала. След няколко месеца Лариса забременява, а на всички казала, че не знае кой е бащата.

"Тя нямаше приятел, а ако е имала, аз не съм го срещала. Един ден, когато дойдох на работа, ми каза, че е бременна. Лариса и Стив бяха наистина щастливи заради това. Бях загрижена, мислех, че ще полудея ", разказала Рита и добавила, че й е била съмнителна реакцията на сестра и и на съпруга и за новината за бременността. Въпреки това, отхвърлила своите съмнения и помагала на сестра си по време на бременността.

Сигурна била, че сестра й е любовницата на съпруга и, когато видяла нейното новородено. "Въпреки, че и преди имах съмнения, след като видях детето, знаех, защото не само приличаше на Стив, но приличаше и на децата ми, когато бяха бебета. Имаше твърде много случайности.

Избягах от стаята и се натъкнах на приятелка. Казах й "Това е дете на Стив", разказва потресената Рита.

Лариса отрекла всичко и след раждането си дошли в къщата на сестра и. Но грижите и съвестта и проговорили и всичко признала на майка си чрез съобщение. Майка й след това веднага се обадила на Рита и й казала, че нейните съмнения са били истински. Когато всичко се разкрило, Стив отишъл при сестра и и останал да живее с нея. 

"Това беше кошмар. Наричах ​я ​с всякакви имена, пращах и ужасяващи съобщения, вярвам, че и вие бихте направили това на мое място ", разказала изнервената сестра в телевизионното предаване. След повече от три години, двете сестри все още не си говорят.

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft