Тайната на крехкото телешкото е разкрита- естествено добрата марина чудеса прави с това месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Тайната на крехкото телешкото е разкрита- естествено добрата марина чудеса прави с това месо
Тайната на крехкото телешкото е разкрита- естествено добрата марина чудеса прави с това месо
alex
Добавена от: alex
4632
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

говеждо месо 1 кг

Чесън 2 скилидки

Соев сос 250мл

Слънчогледово масло 250мл

джинджифил 30 г

Готвенето на телешкото месо е доста сложно, защото дори и след часове може пак да бъде  доста жилаво и да не успеете да се справите с него. Но днес ще ви разкрием тайната на перфектното телешко, която разбира се крие в правилната марина

Печеното месо ще се окаже нежно, ароматно, с леко забележима коричка, защото ще го приготвим според ориенталска рецепта с джинджифил.

 

Подготовка:

Обелете чесъна и пресния джинджифил, поставете го в блендер, накълцайте и разбъркайте. Смесете чесъна и джинджифила със соевия сос и маслото. Залейте месото и го оставете в продължение на поне 30 минути. Поставете месото във фурна, предварително загрята до 200 градуса за 1 час с фолио отгоре

Извадете месото и премахнете фолиото след час, след което го вкарайте във фурната за още 30 минути. Температурата се намалява до 160 градуса.

Дай твоята оценка:
3 от 4 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft