Таро прогноза за седмицата от 7 до 13 декември-Карта Кула обещава драстични промени за Близнаци, Везните имат вълнуващо начало

вход през zajenata.bg
За Жената
Таро прогноза за седмицата от 7 до 13 декември-Карта Кула обещава драстични промени за Близнаци, Везните имат вълнуващо начало
27724
Таро прогноза за седмицата от 7 до 13 декември-Карта Кула обещава драстични промени за Близнаци, Везните имат вълнуващо начало

Прогнозите на Таро са известни със своята точност. Благодарение на комбинациите от карти, всеки има възможност не само да разбере бъдещето си, но и да го коригира, избягвайки възможни грешки. Всеки ще намери полезна информация за себе си, надничайки в падналата Аркана.
Не забравяйте, че прогнозата е само указание за възможните ви стъпки, а не ръководство за действие. Прогнозата за таро за седмицата от 7 декември до 13 декември ще ви помогне да определите целите за този период, да избегнете неприятности и да издържите с чест всички изпитания.

Овен

През следващата седмица Овните, съдейки по прогнозата, ще трябва да ограничат своите импулсивни импулси. Картата за обесен човек показва, че сте в размисъл, излюпвате идеи, които сте готови да съживите. Изглежда сте откъснати от света, докато облаците се събират около вас. Картата „Преценка“ обаче говори за успешния резултат от вашите планове. Този Аркан символизира промени, промени към по-добро.
Aрканът "Йерофант" насърчава Овните да не се вълнуват и да следват общоприетите правила. Сдържаността ще ви помогне да изпълните всички задачи и задачи, да избегнете конфликти и грешки по сериозни въпроси. Също така, тази карта говори за ангел-пазител, който невидимо отнема нещастието от вас.

Телец
Телецът в началото на периода ще има неочаквани новини и промени в живота. Картата "Глупак" за вас е индикация за готовност за промяна. Буквалното значение на Аркана са неочаквани промени, за които не сте наясно. Тези промени ще бъдат към по-добро, дори ако Телецът в началото изглежда по различен начин. Картата „Йерофант“ ви призовава към спокойни и премерени действия, които ще трябва да предприемете под въздействието на фактори извън вашия контрол. Трябва да се успокоите и да продължите да работите.
"Вълшебник" показва енергична дейност. Можете спокойно да приложите всички идеи и идеи. Не стойте в сянка и със сигурност ще бъдете забелязани. Краят на седмицата ще бъде успешен за самореализация както в професията, така и в личния живот.

Близнаци

Вашият зодиакален знак е на път да предприеме активни стъпки за постигане на вашите цели. Картата "Кула" обещава драстични промени. Започва нов етап във вашия живот. Вратите на миналото се затварят, безмилостно се приближават към непознато бъдеще, което може да ви завладее. Не трябва обаче да се страхувате. Картата "Колело на Съдбата" казва, че вие ​​ще сте господар на ситуацията и ще можете да изберете единствения правилен път, който ще ви отведе до вашата цел.

Арканът "Правосъдие" ви обещава оправдание. Тази карта показва както пряка победа в съдебен спор, така и оправдателна присъда в очите на другите. Ако бяхте несправедливо обвинени, скоро всичко ще си дойде на мястото. Не бива да ви плашат. Правете работата си, без да се срамувате да изразявате себе си.

Рак

През следващата седмица Раците ще могат да се справят със своите бизнес задължения. Картата "Маг" показва, че ще можете да постигнете успех, да изпълните задачи, които сте отлагали преди, и да се откроите сред колегите. Картата „Колесница“ говори за възможни командировки, където можете да се докажете, да обменяте опит или дори да се преместите на нова позиция, да промените полето си на дейност.

"Върховна жрица" показва вашето влияние. Щастието на другите хора ще зависи от вас, така че бъдете внимателни. Оставете егоизъм и негодувание в миналото, за да прецените безпристрастно успеха на вашите колеги или подчинени. Тази седмица много ще зависи от вашето мнение, затова се опитайте да вземете информирани решения.

Лъв

Лъвовете ще почувстват подкрепа отвън. В живота ви ще се появи влиятелна жена, която ще ви помогне да решите много въпроси. Картата „Императрица“ също посочва, че всички ваши въпроси ще имат положителен отговор, което означава, че се движите в правилната посока. "Отшелникът" казва, че Лъв се нуждае от уединение, за да размишлява върху следващите им стъпки. Имате правилното решение, но ще отнеме време, за да реализирате всички идеи.
Картата "Умереност" говори за себе си. Нейното присъствие в оформлението означава, че представителите на вашия знак трябва временно да премахнат короната и да променят отношението си към хората. Те могат да ви помогнат, но за това Лъв ще трябва да слезе от пиедестала им, да прояви интерес към общи дела и да премахне арогантността в общуването.

Дева

Седмицата ще премине с Девите безопасно и дори небрежно. Съдейки по изпуснатите карти, няма да се притеснявате за вашите дела. Световната карта показва успешен резултат от всяко събитие, което сте планирали, било то работа или личен живот. „Умереността“ насърчава Девите да сдържат собствените си емоции и да следват примера на здравия разум. Малко смелост и решителност няма да ви навредят.
„Сила“ показва наличието в Дева на голям потенциал, който с умели „разходи“ може да се използва за постигане на конкретни цели. Можете свободно да изберете каквато и да е посока на дейност и ще успеете по най-добрия начин.

Везни
Везните имат вълнуващо начало на седмицата. Седмият Аркан "Колесница" означава промени в живота и промените ще бъдат толкова значими, че могат да обърнат мирогледа ви. Тази карта обещава бърз напредък и изпълнение на заветните желания в резултат на вашите усилия. Картата Глупак показва нова цел, която все още е далеч от вас.

"Отшелникът" е свързан с Аркан "Глупак" и информира Везните за идващото време, когато имате нужда от поверителност за размисъл и съставяне на план. Можете да постигнете каквото мечтаете, ако сте последователни. Няма нужда да бързате.

Скорпион

Не можете да избегнете промени в живота си. Картата "Кула" ви обещава промяна. Вашият свят се руши пред очите ни, затваряйки вратите на миналото. Отначало може да бъдете смазани от промените, които ще избухнат в живота ви, но с времето ще осъзнаете, че те са към по-добро. "Справедливост" обещава просперитет на представителите на вашия знак в бъдеще. Всички неприятности, които са опетнили репутацията ви, ще изчезнат и ще можете да се насладите на свобода и страхотно настроение.

„Луна“ говори за провидението, което ви води направо към целта ви. По пътя на Скорпионите ще има много знаци, указващи верния път към успеха и предупреждаващи, когато се появи опасност.

Стрелец

Стрелецът ще се почувства късметлия през седмицата от 7 до 13 декември. Звездата на късмета буквално светва над вас. "Йерофант" съобщава, че всичките ви планове са готови да се сбъднат. Този Аркан се счита за един от най-успешните и присъствието му в оформлението на Стрелец показва щастливо съвпадение.

"Колелото на късмета" също обещава промени, които ще повлияят положително на вашето финансово благосъстояние. Пред вас са много перспективи, представени от Съдбата. Изберете какво харесвате.

Aрканът "Сила" говори за себе си. Имате всички предпоставки за развитие. Не се колебайте и ще имате време да завършите всичко тази година, след като сте получили приятни изненади за новогодишните празници. Действайте смело, защото капризната Фортуна обича хората, които са готови да поемат рискове за щастливо бъдеще.

Козирог
Козирозите ще трябва да преодолеят личните си страхове и спокойствие преди предстоящите промени. Това е посочено от картата "Обесеният човек". Значението му в оформлението е предупреждение, че в живота няма инциденти. Вашите действия ви доведоха до разклона на пътя и вие мислите за бъдещата си съдба. "Влюбените" обещават на Козирозите успешно завършване на делата, както и установяване на лични отношения. Късметът ви очаква на тази карта, но тя трябва да бъде спечелена от добро поведение.

"Император" говори за реализацията на идеи, които вие излюпвате отдавна. Вашите способности са достатъчни за нови подвизи и постижения и това Аркан призовава за решителни действия.

Водолей

Водолеите ще имат седмица, пълна с движение и перспективи. „Отшелникът“ във вашия сценарий е отговорен за вашето вътрешно състояние. Имате план, който сте готови да изпълните и силата да преодолеете трудностите. „Колелото на късмета“ се върти, като ви пречи да отстъпите. Съдено ви е да се борите за постигане на вашите идеали и това време вече е дошло.

"Луната" осветява пътя ви, насочвайки ви в правилната посока. Водолеите трябва да се подчинят на Съдбата, да се доверят на вътрешния си глас и да отказват съветите на другите. Ще постигнете всичко, за което сте мечтали, само благодарение на собствените си умения.

Риби

Рибите ще бъдат активни през първата половина на седмицата. Картата на колесницата показва суета и движение. Този Аркан ви насърчава да не седите на едно място, в противен случай ще пропуснете много страхотни сделки. Съгласете се с командировки и пътувания, в които можете да промените живота си. "Императрицата" ви обещава надеждна защита в лицето на могъща жена. Може би това е вашият директор или човекът на власт. Във всеки случай не трябва да отказвате предложената помощ.

Но краят на седмицата, съдейки по "Обесения човек", който падна на Риби, говори за някои съмнения и тревоги. Вътрешното ви напрежение и нежеланието ви да се оглеждате може да доведе до грешно решение. Бъдете нащрек: нещо се заражда около вас. Ако те преминат без вашето участие, тогава рискувате да загубите много.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft