Таро прогноза за следващата седмица-Карта Звезда обещава страхотен край на седмицата за Стрелец, Везни-Няма пречка към целта

вход през zajenata.bg
За Жената
Таро прогноза за следващата седмица-Карта Звезда обещава страхотен край на седмицата за Стрелец, Везни-Няма пречка към целта
716
Таро прогноза за следващата седмица-Карта Звезда обещава страхотен край на седмицата за Стрелец, Везни-Няма пречка към целта

Овен

Картата „Магьосник“ обещава на Овена активен старт на седмицата. Според тази карта предприемачеството и способността да намирате оригинални решения ще ви позволят бързо да постигнете успех, както и да се утвърдите в бизнес среда.

Картата "Съд" предвещава освобождение. Това може да бъде приключване на сложен случай, отказ от комуникация с манипулатори или други значими случаи, които могат да доведат до избавяне от ненужните неща. Тази карта обещава на Овните чест и слава, ако намерят сили да работят за своето благополучие.

Картата "Смърт" посочва период на голяма промяна, на която не трябва да се съпротивлява. Според този Аркан Овенът ще може да остави след себе си всичко, което ги е задържало и не им е позволило да се развият.

Телец

Началото на седмицата, съдейки по картата "Смърт", няма да е най-лесното. Според тази Аркана Телецът ще трябва да завърши следващия етап от живота и да преразгледа приоритетите. Въпреки някои трудности, предстои ярка ивица, особено ако не се съпротивлявате на промяната.

Картата "Обесен" показва принудително спиране, когато нещата не се движат и изглежда, че всичко е спряло. Съветът на картата е да намерите причина да работите върху грешките и да продължите планираните дейности.

"Справедливост" в оформлението е карта на отговорност и честност. Според него Телецът ще трябва да избере пътя към успеха и да се откаже от измамата, така че скоро да не се сблъскат с проблеми, произтичащи от желанието за измама.

Близнаци

Картата "Императрица" за Близнаци предвещава тихо начало на седмицата. Те ще имат увереност в своите способности. Според тази Аркана Близнаците ще могат да постигнат успех, ако не бързат. Знаците на съдбата ще ви покажат верния път .

Картата "Кула" обещава на Близнаци драматични промени, които ще оживеят внезапно. Съветът на картата е да не се противопоставяте на неизбежното, за да оставите в миналото всичко, което вече не е актуално, и да продължите без товар на раменете си.

На картата "Колесница", в последните дни от седмицата, Близнаците ще могат да направят скок към целта си и да донесат просперитет. Аркан посочва необходимостта от действия, за да не пропусне предложените възможности.

Рак

Картата "Глупак" говори за необходимостта от действие и внимание, без които Раците няма да могат да завършат започнатото. Съветът на картата е да носите отговорност за действията си, за да не работите по грешки по-късно.

Картата "Смърт" в подреждането е знак за промяна и освобождение. Според нея Раците в средата на юнската седмица ще могат да оставят след себе си всичко, което пречи на развитието. Не се страхувайте от промени, които ще вдъхнат живот на нови и интересни проекти.

Според картата "Дявол" е важно Раците да останат нащрек през почивните дни, за да преодолеят капаните на съдбата. Картата обещава неприятности само ако Раковете се отдадат на слабостите си .

Лъв

Картата "Йерофант" обещава на Лъв чудесен старт на седмицата. Важно е да приоритизирате тази карта, за да постигнете желаната цел възможно най-скоро и да не се препънете на крачка от победата.

Картата "Луна" говори за тайни, които Лъвовете могат да научат, ако следят отблизо развитието на събитията. Арканът посочва възможността за намиране на тайни врагове и недоброжелатели, които пречат на привличането на щастие в живота.

На картата "Обесен" Лъвовете не трябва да бързат с изводите и да се опитват да свалят нещата от земята. Арканът казва, че способността за изчакване понякога е не по-малко важна и по време на пауза ще има възможност да се съберат мисли и да се намери изход от трудна ситуация.

Дева

Картата „Любовници“ винаги посочва необходимостта от избор. Според тази карта Девите не трябва да бързат и да разчитат на мнението на околната среда. Само вашите собствени изводи ще бъдат верни и ще ви помогнат да намерите правилния път към щастието .

Картата "Справедливост" говори за необходимостта да се действа честно по отношение не само към себе си, но и към околната среда. Всяка грешка ще отговори в бъдеще и Девите ще трябва да отделят време за работа върху грешки.

Според картата "Глупак" Девите не могат да проявяват небрежност към това, което правят. Всяка грешка ще ви отдалечи от целта, което означава, че трябва внимателно да наблюдавате събитията. В този случай ще бъде по-лесно да се справите с трудностите и да не се спънете.

Везни

„Императрица“ в оформлението е карта, която обещава на Везните чудесен старт на седмицата. Според тази Аркана няма пречки по пътя към дългоочакваната цел, но няма смисъл да бързаме с нещата. Всичко ще се случи навреме и Везните могат да бъдат сигурни, че вървят в правилната посока.

„Справедливост“ в оформлението говори за важността на активните действия. Според тази Карта , Везните ще бъдат успешни в избрания случай, ако не прехвърлят отговорността на другите и ще вземат независими решения.

Отшелникът символизира временна изолация. На тази Аркана Везните ще могат да си вземат почивка, за да разберат ситуацията, да отговорят на важни въпроси и да попълнят запаса от сила и енергия .

Скорпион

Картата "Звезда" обещава на Скорпионите чудесен старт на седмицата. На тази карта няма пречки по пътя и ако Скорпионите не се откажат от плановете си, тогава ще могат да ги оживят без много усилия.

Картата "Луна" предупреждава Скорпионите за неочаквани събития, които е малко вероятно да бъдат предсказани. Съветът на картата е да не допускате външни лица в плановете си, за да изключите намесата на недоброжелатели във вашия живот.

"Колесница" в оформлението - карта на движение и дейност. Според този Карта, Скорпионите лесно ще привлекат необходимите промени в живота , ако не отлагат нещата на заден план и не се съмняват в силите си.

Стрелец

Арканът "Императрица" говори за важността на естествената интуиция, която ще помогне за преодоляване на възникващите проблеми. Според тази карта бързането няма да доведе до успех, което означава, че е важно Стрелецът да постигне вътрешна хармония .

Картата "Дявол" в оформлението предупреждава за изкушения и измами. Според тази Аркана Стрелец в средата на седмицата очаква капани, които трябва да се избягват, за да не се лишат от щастливо бъдеще.

"Звезда" е положителна карта, която обещава на Стрелеца страхотен край на седмицата. На тази карта мечтите се сбъдват и животът се подобрява, което означава, че можете спокойно да направите заветно желание.

Козирог

Картата „Магьосник“ обещава на Козирозите късмет в бизнеса. Находчивостта и способността да се адаптират към променящите се обстоятелства ще позволят на Козирозите лесно да се справят с трудни въпроси и да внесат положителни промени в живота.

Според Картата "Обесен"  нещата може да не вървят по план, но Козирозите ще могат да намерят изход от тази ситуация. Съветът на картата е да не бързате с нещата и умишлено да започнете да решавате проблеми.

„Върховната жрица“ в оформлението е карта на интуицията и мъдростта, благодарение на която Козирозите ще могат да заобикалят своите конкуренти. Вътрешният глас ще ви помогне да намерите правилните решения и лесно да се справите с всякакви трудности.

Водолей

"Отшелник" в оформлението за Водолей - карта на временната изолация. В началото на седмицата те ще трябва да оставят нещата за известно време, за да изготвят план за действие и своевременно да изоставят всичко, което е загубило своята актуалност.

Картата „Свят“ обещава спокойна среда на седмицата, когато няма пречки по пътя към целта. На тази карта Водолеите ще могат да получат всичко, за което мечтаят , ако не отклонят предвидения път.

Картата "Справедливост" обещава успех в бизнеса, но в същото време Водолеите трябва да се съберат, за да не правят грешки. Бързането и невниманието ще създадат много неприятности в бъдеще, което означава, че в края на седмицата Водолеите не трябва да се отпускат.

Риби

На картата „Глупак“ Рибите ще могат да преодолеят всякакви трудности, ако проявят находчивост и спрат да търсят одобрение от другите. Щастието и благополучието зависят само от тях, което означава, че е време да промените живота си към по-добро и да тръгнете по своя път.

„Кулата“ в оформлението е карта, показваща, че не всички цели ще бъдат постигнати. Рибите ще трябва да преразгледат плановете си, за да изоставят всичко, което е загубило своята актуалност и вече няма да донесе никаква полза.

Картата "Луна" показва, че Рибите се наблюдават отблизо, което означава, че представителите на съзвездието ще имат нужда от експозиция. Рибите не трябва да споделят планове с околната среда, за да не попаднат във властта на манипулаторите .

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft