Телешко в прясно мляко
    
    
    
                
            
                12 Юли 2014
            
            
            10166
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    800 гр. телешко месо, нарязано на кубчета
80 гр. белени ядки
400 мл прясно мляко
4-5 листа градински чай
60 гр. брашно
чесън
зехтин
сол
черен пипер
Смесете брашното, градинския чай, чесъна, 40 гр. от натрошените ядки и малко черен пипер. Месото запържете в малко зехтин, докато стане красиво златисто-кафяво на цвят. Добавете сол и останалите 40 гр. ядки и залейте с млякото. Гответе около 20 минути на слаб огън. 
Поднесете ястието топло, с картофена салата и чаша вино.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








