200 г крем-сирене
	200 г заквасена сметана
	6 с. л. пудра захар
	300 г малини
	200 г течна сметана за разбиване
	1 пакет готов пудинг
	300 мл прясно мляко за приготвяне на пудинга
	300 мл прясно мляко за сиропиране на бишкотите
	2 с. л. мед
	1 пакет ванилена захар
	2 пакета бишкоти савоярди
	за украса:
	500 г различни плодове, нарязани на парченца - ягоди, кайсии, малини, портокал, киви
	1 ч. ч. плодов сок
	1 пакетче желатин
	Крем-сиренето, заквасената сметана и захарта се разбиват заедно. Разбъркват се с малините и внимателно се добавя разбитата сметана.
	Пудингът се приготвя според указанията на опаковката.
	Прясното мляко за бищкотите се сгорещява, подслажда се с меда и се добавя ванилията.
	Всяка бишкота се топва за секунда в горещото мляко и се подреждат плътно на дъното на тавичка. Намазват се със слой от готовия пудинг. Отгоре се сипва половината от малиновия крем. Слага се втори ред сиропирани бишкоти, слой готов пудинг, ако е останал, и се завършва с малинов крем.
	Отгоре се подреждат резенчетата плодове като за плодова пита. Желатинът се накисва в 3 с. л. студена вода и се добавя към сгорещения плодов сок. Бърка се, докато се разтопи. Охлажда се много добре до полужелиране и се нанася на 2-3 пласта върху плодовете.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








