Този ден от февруари крие "златния ключ" към разгадаване на тайните! Търсете знаците около себе си:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Този ден от февруари крие "златния ключ" към разгадаване на тайните! Търсете знаците около себе си:
3304
Източник: pik.bg
Този ден от февруари крие "златния ключ" към разгадаване на тайните! Търсете знаците около себе си:

Какви изненади крият звездите до края на месеца? Оказва се, че най-интересното тепърва предстои, а какво е то, ще научим от топ- астроложката Ивелина Пенчева

Луната е в знак Скорпион до 06:08ч на 16 февруари

Енергията през тези дни действа върху подсъзнанието на човека, пробужда в него странни предчувствия и го лишава от способността да контролира своите емоции. Активират се процесите, формиращи нашите чувства.

Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората като цяло стават по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Това съобщава в своя хороскоп астрологът Ивелина Пенчева.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Да бъдат особено внимателни бременните жени.

Продължава 22 лунен ден от 00:20ч на 15 февруари до 01:32ч на 16 февруари - Ден на висшата небесна мъдрост .

Ганеша

Лунният календар определя 22 лунен ден като ден на индийския бог Ганеша, който предпазва от опасности, носи щастие и късмет. Силата е в спокойствието, а не в агресията. Много да се работи в този ден не се препоръчва. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Желателно е повече да се почива или да се наслаждавате на живота.

В този ден се крие „ златният ключ” към разкриване на тайните . Денят е посветен на мъдреците, философите, посветените, ясновидците, контактьорите. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти Таро. Днес много тайни неща могат да станат явни. В този магически ден умствените способности на човека и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и за света. Тайните знания могат да ви се разкрият, нови идеи и оригинални решения на дългогодишни проблеми могат да ви връхлетят. Търсете знаците около себе си.

астрология мистика

Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай ще се обърне срещу вас. Добре е да проявите щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори да е нещо дребно. Днес е необходимо да прекарате повече време на чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и всячески се приветства.

Заболявания, появили се днес, са доста опасни. В медицинския аспект човек трябва да бъде внимателен към бедрената кост, кръста, долната част на гръбнака. Резки движения е по-добре да не правите.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре. Обикновено в този ден в семейството всичко преминава мирно и спокойно, но понякога може възникнат непредвидени ситуации. Избягвайте излишното обременяване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето. Сексът във 22-ри лунен ден трябва да приключи с богата и приятна вечеря, и за предпочитане на същото място, където сте правили любов. Не се препоръчва да ядете преди това. Не се претоварвайте, защото половите органи сега са уязвими.

Мистична луна

Благоприятно за всякакви видове покупки, но особено за купуване на алкохол и сладкиши. Също така е хубаво да се купуват предмети, които имат отношение към духовното и мистичното – икони, ароматни пръчици, мандали, янтри, мистични книги, свещени предмети, статуетки на богове.

2 слънчев ден – Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се и не давайте пари на заем днес. Добре е да се общува, да се водят разговори. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Препоръчва се да се избавите от ненужни връзки и фалшиви приятели. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft