Тотално падение в "Черешката": Пиянски изпълнения и Роксана, сипеща огън и жупел, втрещиха зрителите:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Тотално падение в "Черешката": Пиянски изпълнения и Роксана, сипеща огън и жупел, втрещиха зрителите:
192971
Източник: kliuki.net
Тотално падение в "Черешката": Пиянски изпълнения и Роксана, сипеща огън и жупел, втрещиха зрителите:

В четвъртък, 8 февруари, домакин в " Черешката на тортата " бе чаровният  Емануел Июджи . Скромният Емо бе участник в отбора на звездите в „Хелс Китчън”.

Зрителите го познават от там и бях убедени, че храната му ще е здравословна, но и много вкусна. И наистина Емо предложи на компанията елегантно предястие от тиква, а вкусните му 2 вида пици впечатлиха гостите на трапезата.

До тук всичко бе на ниво и даже на Манчев му хареса храната, въпреки, че предварително каза, че пицата не е подходяща за основно.

Черешката на тортата Емо

Скандалът в „Черешката на тортата” се разрази най-ненадейно когато стария ерген от Берковица Асен направи впечатление на останалите гости, че непрекъснато се черпи и вдига чашата. Човекът от Северозапада заговори за собствените си проблеми и каза, че когато  един мъж е готов да се обвърже и да има жена и деца го прави за цял живот и го е страх от един развод

Тогава Роксана му скочи и му изкрещя в лицето, че ако негова жена го види как цяла вечер се налива ще го зареже веднага. Ромската перла го обвини, че е съсипал вечерята на Емо с грозното си държание на трапезата и го нарече комплексар.

Асен Черешката

Виктория Зайкова не пропусна да се намеси и заговори за някакви договорки, които са имали с останалите от компанията да си дават само десетки и заподозря Емо, че не ги е спазил. Затова го наказа с 5 точки. Когато усети, че той ще  получи пълния набор от точки, а това ще застраши победата на приятелката й Мариела.

В крайна сметка Мариела действително грабна плакета в петък, но пък зрителите останаха с горчив привкус след изминалата седмица.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft