Триковете, които трябва да знае всяка жена, ако иска да изглежда по- слаба и висока, доста хитро, нали

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
Триковете, които трябва да знае всяка жена, ако иска да изглежда по- слаба и висока, доста хитро, нали
5718
Триковете, които трябва да знае всяка жена, ако иска да изглежда по- слаба и висока, доста хитро, нали

Няма нито едно момиче, което да не иска да бъде стилно, но, за съжаление, не всички модни тенденции се съчетават добре с всички видове височини и фигури. Ето защо, когато една жена носи модни дрехи, каквито са направени за нея, друга дама може да се окаже буквално „скъсена“ от тях с нежелан добавен обем

Ние ще ви покажем как да избегнете подобни злополуки. Ето шест прости начина да изглеждате по-високи и по-слаби и определено вършат работа.

 

Изберете „правилните“ обувки и аксесоари

Най-лесният начин да станете по-високи е с високи токчета. Цветът на обувките ви също е от голямо значение: всякакви обувки с неутрален цвят ще направят краката ви да изглеждат по-дълги, докато черните обувки, особено тези с високи връзки, вместо това ще направят краката ви да изглеждат по-къси.

В нашия пример можете също да видите, че не трябва да носите аксесоари, които „изрязват“ изображението ви в хоризонтална линия, като сега модерния чокър, който прави врата ви да изглежда по-дебел и цялото ви тяло малко и набито.

 

Бъдете внимателни с раираните щампи

От този пример можете да видите, че не трябва да носите модерните в момента дрехи на райета без внимателно да обмислите визията си. Хоризонталните ивици придават обем, докато неправилната комбинация от този принт и пола с дължина до коляното ще ви накара да изглеждате с около един сантиметър по-ниски и с доста килограми отгоре. Раиран топ с монотонна права пола, напротив, ще „удължи“ формата ви.

 

Изберете дънки и чанти според вашия ръст

Ако сте с по-малка височина и носите скъсени дънки, те могат да ви направят още по-малки. Комбинирайте такива дънки с обувки на висок ток и кроп топ. Дънките с висока талия също могат да ви помогнат да регулирате височината си и да изглеждате по-високи. Вертикалните акценти на линията ще добавят още ефект - например панталоните с ивици ще удължат краката ви.

Обърнете специално внимание на размера на чантата си. Най-добрият избор за дребни дами е малка чанта с ширина не повече от десет см. Модна чанта за пазаруване ще направи образа ви по-тежък.

 

Опитайте палацо панталон

Палацовите панталони са чудесен начин да прикриете обувки на висок ток или обувки на платформа, като същевременно удължавате краката си и изглеждате по-високи. Опитайте да изберете спокойни и прости едноцветни стилове. Съкратен топ с панталон с висока талия е комбинация, която е модерна от много сезони. Този трик ще поддържа пропорциите на горната и долната част на тялото и ще направи краката ви да изглеждат по-дълги. Ако сте избрали пуловер или блуза, можете да носите тънък колан или, както в нашия пример, да го пъхнете в панталона.

 

Не пренебрегвайте полите молив

Полите тип молив трябва да отбележим по-специално: те ви карат да изглеждате много по-стройни и по-високи. Ако нямате къс връх, бяла риза или блуза ще ви помогнат, така че винаги имайте такава под ръка. В нашия случай тя трябва да бъде прибрана вътре в полата, което ще ви накара да изглеждате значително по-стройни.

 

Носете правилно ризи

Широките ризи имат интересен дизайн и се съчетава с почти всякакъв вид фигура. Въпреки това, дребничките момичета може да им се струва неудобно, сякаш е направено за човек с по-голям ръст. Също така може да ви даде малко излишен обем в кръста. Това обаче се регулира лесно: просто поставете колан и запретнете ръкави. Перфектната дължина на ръкава за дребни момичета е 3/4. Освен това опитайте да изберете едноцветна рокля.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft