Трикове за прикриване недостатъците на фигурата ни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Трикове за прикриване недостатъците на фигурата ни
21857


Вещите, които са част от ансамбъла от дрехи, обикновено се разделят на първични и вторични. Към допълнителните принадлежат ръкавици, шапки, шалове, обувки, чанти, бижута. Към основните - палто, рокля, костюм, шлифер.

Облекло се разделя на празнично, ежедневно и предназначено за работа и домашно. При избора на облекло трябва да се обърне специално внимание на фигурата.

Пълната жена , облечена в тъмни цветове изглеждат по-фина, отколкото облечена в светли. Визуално ще я прави по-слаба и рокля или костюм с вертикални линии. Хоризонталните ивици ще имат точно обрания ефект - ще я правят по-пълна.

Ако сте с тесни рамене и широк ханш, то трябва да се опитате визуално да разширите. Ширината на горните дрехи трябва да се равнява на обиколката в областта на бедрата.

Дрехи
Корема и бедрата могат да бъдат скрити чрез блузи или сака с мека, свободна форма. Желателно е горната дреха да достига до бедрата.

За да изглеждат краката стройни, носете поли до средата на коленете. Тъмните непрозрачни чорапогащи засилват това впечатление.

За пищните жени е излишно да напомняме, че особено за зимата дълго палто визуално увеличава фигурата. Така че е по-добре да залагат на по-къси връхни дрехи. Подбирайте туники и блузи с висока талия, които визуално ще подчертаят бюста ви и ще отвлекат вниманието на околните от сочните ви талия, дупе и бедра.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Модни съвети
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft