Турската рецепта, която перфектно намалява дори и най-дълбоките бръчки

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Грижа за кожата
Турската рецепта, която перфектно намалява дори и най-дълбоките бръчки
107886
Турската рецепта, която перфектно намалява дори и най-дълбоките бръчки

Първите бръчки са нещо, с което много жени на четирийсет години трябва да се справят. Тези бръчки са по-малко видими при някои жени, а в някои са по-изразени. Но всяка жена иска да се отърве от тях, това нещо е сигурно. Включването на лицето, шията, гърбовете на ръцете и върховете на предмишниците бръчките се случват главно в частите на тялото, които получават най-много излагане на слънце.

Бръчките попадат в две категории: фини, повърхностни линии и по-дълбоки бразди, Ако бръчките ви притесняват или ако искате да ги предотвратите на първо място, имате опции. Що се отнася до фиксирането на дълбоките бръчки, които вече имате, няма да откриете чудотворния си крем в магазин. 

Тези кремове могат временно да заличат кожата и да изгладят най-фините бръчки, но не и дълбоките бръчки. Първата линия на защита срещу бръчките е превенцията, като оставате извън слънцето. Можете да направите няколко промени в начина на живот или да опитате природни лекарства, за да се отървете от дълбоките бръчки на кожата. Лечението може да отнеме малко усилия, но ще спестите пари и ще избегнете отнемащи време и вероятно болезнени посещения на дерматолога.

Маската срещу бръчки е много проста: Купувате си чисто, натурално араганово масло без примеси и се мажете с него сутрин и вечер, след като си измиете лицето. Първите резултати ще са забележими след 15 дни. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft