Тя на 19, той на 47 - Любовта или парите ги държат заедно-Снимки

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
Тя на 19, той на 47 - Любовта или парите ги държат заедно-Снимки
9980
Тя на 19, той на 47 - Любовта или парите ги държат заедно-Снимки

24-годишната Келси Алън от Юта, САЩ, никога не е мислила, че ще се влюби в мъж, който наподобява баща й, но се случи точно така. Момичето се срещнало с Пол, когато било само на 19, а той - на 47.

Странно! Мъж подаде молба за развод, след като видя детските снимки на жена си

Двойката започнала да има връзка.

След пет години влюбените най-накрая решили да се оженят, пише Lad Bible.

Но малцина вярвали в честността на Келси. Трябвало непрекъснато да търпи подозрителни погледи от минувачи и хората около нея често обвинявали момичето, че излиза с Пол само заради парите. Отначало момичето било много наранено, но след това се примирило и спряло да обръща внимание на злобните критици.

"Най-накрая успях да се освободя от ситуацията. Разбрах, че го обичам и животът е твърде кратък, за да го пилеем за нечие мнение, ако сме щастливи. Семействата ни също бяха подозрителни към романа ни, но, щом всички се опознахме по-добре, нещата се получиха", споделя Келси Алън.

53-годишният Пол вече има три деца - на 27, 25 и 23 години. Те успели да се разберат с 24-годишната си мащеха. Един от тях казал на Келси, че тя се разбира с баща им, защото той има младо сърце, а тя има зряла душа. "Беше много сладко", каза Келси.

"Надявам се някой ден тази тъмна аура около разликата във възрастта да изчезне. Не е вярно, че младите жени се срещат с възрастни мъже само заради парите. Хората ни разбират погрешно. Наистина сме най-обикновена двойка, просто Пол е с доста години по-възрастен от мен", добавя Келси Алън. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft