Тя свали над 60 кг с помощта на чаена лъжичка - невероятната трансформация на Матилда:

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Тя свали над 60 кг с помощта на чаена лъжичка - невероятната трансформация на Матилда:
36129
Тя свали над 60 кг с помощта на чаена лъжичка - невероятната трансформация на Матилда:

Днешната ни история е пример за това, как силата на духа и желанието за промяна могат да свършат чудеса дори там, където положението изглежда безнадеждно:

На 21 години Матилда Броберг от Дания тежи 126 кг.

Тя консумира около 3500 калории на ден, дори възрастен мъж не може да изяде толкова много, а младото момиче успява. Матилда осъзнава пълния мащаб на трагедията, когато служителните в увеселителните паркове й забраняват да се качва на влакчето, тъй като предпазният колан просто не успява да я обеме в кръста. От този момент момичето решава, че каквото и да става, ще отслабне и ще постигне целите си.

дебело момиче

дебеланка

Колкото и банално да звучи, девойката отказа вредните чипсове, сандвичи, сладкиши и сода. Така за 4 години борба с теглото Матилда сваля 57 кг. Според нея с отслабването тя осъзнала колко много е загубила заради излишните килограми , тъй като не е ходела на плуване, спорт, не е играла игри на открито с връстниците си.

пълно момиче

Матилда има малък трик: не яде храната с обикновена супена лъжица, а с чаена лъжичка , освен това използва малки чинии и съдове, като по този начин лъже тялото си.

жена във фитнеса

Матилда съветва всички, които отслабват: Бъдете 100% сигурни, че искате да отслабнете, хапвайте само малки порции на едно хранене, не се изневерявайте често, никога не се отказвайте, дори ако видите, че кантарът не помръдва, поставяйте си малки цели, например, да отслабна 3 кг на месец и след това си дайте сами награда - например чифт нови маратонки.

увиснала кожа

Сега Матилда тежи 66 кг и е фитнес модел. Било ѝ е трудно, но тя се е справила блестящо, постигайки целите си. Можете и вие, най-важното е наистина да го искате!

Дай твоята оценка:
4 от 6 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft