Украсете детския празник с вкусни костенурки от кайма
    
    
     
                
            
                25 Януари 2016
            
            
            10512
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    бекон, нарязан на ивици
кренвирши
мляно месо
лук, черен пипер, Вегета
малко олио
 
Задушете предварително мляното месо с малко нарязан лук, черен пипер и Вегета. 
Оформете от каймата големи топки, след това забодете във всяка по 4 парчета кренвирш за крачетата на костенурката и 1 парче за глава. Увийте "тялото" с парчета бекон. Пъхнете така оформените костенурки да се пекат в загрята фурна до готовност на каймата.
Може да видите нагледно как се оформят костенурките от снимката по-долу:

Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








