Упражнения за по-плътни и хубави устни

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Упражнения за по-плътни и хубави устни
33830

Всички изброени по-долу упражнения ще помогнат да запазите вашат а кожа на усните в тонус , да избегнете появяването на увехналост на устните, а също ще способстват за тяхното увеличение и придаването на обем.

Представете си, че пред вас има празднична торта, с голямо количество запалени свещички. Поемете повече въздух и ги духнете с максимална сила.

Направете това упражнение не по-малко от 10 пъти, оставяйки след всяко пауза от няколко секунди.

Протегнете напред леко приотворени устни , и започнете, доколкото това е възможно максимално да ги отваряте, произнасяйки буквата "О". Т.е. отваряйте, свивайте - отваряйте, свивайте (устните при това се намират в същото изтеглено положение) и така около 15 пъти. След това отпуснете устните , починете си няколко секунди, и отново повторете това упражнение още 1-2 пъти.

Много дълбоко вдишайте, и надуйте бузи. А сега започнете да изпускате въздух, сякаш произнасяйки буквата "П", само че не с разтегнат звук, а постепенно, със скокове - п...п...п... Това упражнение за устни е необходимо да се прави 5-7 пъти.

Свийте устните, и, без да ги отпускате, широко ги разтегнете в усмивка. Задръжте ги в това състояние няколко секунди, след това изтеглете напред на сламка. И така 15-20 пъти.

Следващото упражнение за устни , това е протегнато произношение на такива гласни букви като а, о, у, и, ъ. Произнесете всяка буква по 10-15 пъти.

Изтеглете свитите устни напред , след това се постарайте, да докоснете с тях до върха на носа. Изтеглете-отпуснете, изтеглете-отпуснете, не по-малко от 20 пъти.

Свийте устните, леко ги изтеглете напред под формата на целувка , и започнете да ги движите от страна на страна с кръгови движения, рисувайки осмица.

Направете такава осмица около 20 пъти, след това малко си починете, отпуснете устните , след това отново ги свийте, леко ги изтеглете напред, и ги размърдайте наляво надясно в течение на 30 секунди.

Представете си, че сте нанесли на устните червило, започнете сякаш да го размазвате с устни , и така 30 секунди. След това отпуснете устните за няколко секунди, и след това извийте ги вътре в устата, практически за да не се виждат, и ги подръжте в това положение около 20 секунди. Починете си около минута, слсед това направете нов подход към тези упражнения.

Направете с усните леки потупващи движения в течение на няколко минути (1-3, колкото можете). 

Красива кожа
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft