Фалшива майонеза с орехи и чесън
    
    
    
                
            
                 9 Юли 2012
            
            
            24779
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Счукайте в хаванче чесъна с малко сол. Прибавете отделно счуканите орехи. Продължете чукането, докато се получи еднородна смес. Накиснете 1 филия хляб във вода и я изстискайте. Сложете я към чесновата смес заедно с жълтъка. Объркайте всичко много добре с миксер като постепенно наливате олиото. Готовата майонеза подправете сьс сока от лимона и кората му. Сервирайте я с украса от маслини, парчета от сварените яйца и магданоз.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








