Френски тост със спанак и артишок
    
    
     
                
            
                29 Май 2012
            
            
            8876
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Нарежете артишока на малки парченца и го прибавете към спанака. След това прибавете майонезата и сиренето и бъркайте с лъжица докато се получи гладка смес.
	Нарежете франзелата на филийки и покрийте част от тях със сместа. Отгоре поставете другите половинки. След това ги наредете върху тавичка и печете при 180°С докато леко покафенеят отгоре (10-15 мин.).
	Забележка: Можете да опечете сместа и без хляба и да я сервирате като топъл сос. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








