Хипохондрията разболява

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Хипохондрията разболява
2480


Може би всички ние поне веднъж в живота си сме се сблъсквали с хора, които постоянно говорят за здравето си и по-конкретно за заболяванията, от които страдат . Те подробно описват всяка своя болежка и страдание, опивайки се в собствения си разказ и потъвайки в самосъжаление. Само час, прекаран в компанията на такъв човек, е достатъчен, за да се почувствате емоционално 'изцедени' .

Ако сте попаднали в този ужасен капан и не можете да прекъснете събеседника си (или по-точно неговата тирада), то ще Ви се наложи да изслушате несекващ поток от думи - какво са казали лекарите; какви нови лекарства поглъща страдалецът; как неговите близки не му обръщат внимание и т.н., и т.н... Монологът е безкраен!

Ако човекът Ви е само познат, Вие знаете, че рано или късно ще се измъкнете от отровната му паяжина, а по-нататък ще направите всичко възможно, за да може пътищата Ви да не се пресекат отново. Но съвсем друг е случаят, ако (х)ипохондрикът Ви е близък, член на семейството например. Не можете да избягате. Какво да сторите?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft