500 г пушено пилешко месо
	125 г сирене Крема
	200 г сух бял хляб
	3 яйца
	500 мл прясно мляко
	75 г масло
	червен пипер
	2 чушки
	1/2 вр.копър (магданоз)
	сол
	100 гр.кашкавал
Хлябът се нарязва на тънки филийки. Всяка филийка се потопява в разбитите яйца с млякото и малко червен пипер, и се подрежда в предварително намазана с масло тавичка (по желание може да използвате и по-малки формички за пай, като в такъв случай може да нарежете хляба на по-малки филии). Яйчената смес се разбива със сиренето Крема и нарязания на дребно копър (магданоз), и се нанася върху подредените в съда филийки, върху нея се подрежда нарязаното месо, нарязаните на колелца чушки посолява се леко и се залива с разтопено масло. Пече се до зачервяване. Малко преди готовност отгоре се наръсва настърганият кашкавал и се допича.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








